Нестор Ел Маестро е получил кредит на доверие от ръководните фактори в ЦСКА - София и ще продължи да води тима. Сърбинът с британски паспорт застана начело на “армейците” между двете срещи със Сепси в Лигата на конференциите, след като Саша Илич беше уволнен. Повторният му престой в Борисовата градина обаче започна катастрофално - с тежки поражения при визитите на Сепси и Лудогорец и домакинско равенство 1:1 със Славия. 

“Червените” се намират в голяма игрова криза и дълбока психологическа дупка, а засега позитивна промяна след идването на новия треньор няма. Това породи и спекулации, че Ел Маестро бързо ще хване пътя обратно за дома. Засега обаче това се отлага и младият специалист е получил подкрепа от шефовете си в опита да вдигне отбора на крака. 

Вчера ЦСКА - София започна подготовка за гостуването на Ботев (Враца) в събота от 21:15 часа. В него Нестор ще търси първа победа след повторното си завръщане на “Армията”. Все още не е ясно дали той ще може да разчита на един от основните си халфове Марселино Кареасо, като на този етап отговорът изглежда отрицателен. Колумбиецът, който не игра в последните два мача заради разтежение, пропусна и вчерашното занимание на отбора. През миналата седмица той изкара процедури при известната лечителка Мариана в Белград. 

“Тема Спорт”