Съдържанието на скандален SMS е разпалил феновете на Ботев (Пловдив) и е причината те да атакуват клубната база след загубата с 0:1 от Хебър в събота. “Бултрасите” са нахлули на тренировъчния център „Никола Щерев-Старика“ с намерението да разговарят с бившия помощник-треньор Тимур Дагуев.

Те са разбрали, че той има сериозна роля в селекцията на отбора, въпреки че официално никъде не е обявен като служител на клуба. Счита се, че Дагуев дори е в основата за откъсването на треньора Станислав Генчев от трансферната политика на „канарчетата“.

Твърди се, че е изпратил SMS на Генчев, в който се съобщава, че 42-годишният наставник няма да има думата по селекцията, съобщават от БЛИЦ. Треньорът е показал съобщението на феновете след домакинската загуба от Арда и отделно се оплакал, че трансферите на нови футболисти се бавят.

Именно това е причината солидна група от фенове да нахлуе на базата в Коматево в събота вечерта. Някои от тях са обходили цялата хотелска част на тренировъчния комплекс, но не са успели да намерят Тимур Дагуев. Все пак привържениците на отбора са провели разговор с част от спортно-техническото ръководство и футболистите.

Според мълвата отношенията между Драгуев и Генев се обтегнали, след като треньорът спрял да разчита като титуляр на Реда Рабей.