Бившият футболист на Пирин (Благоевград) Христофор Хубчев заяви, че все още има да получава заплати от престоя си при “орлетата”. Бранителят сподели пред Sportal.bg, че е правил опит да получи информация от ръководството, но оттам е получил отговор, че не му се дължат пари, тъй като отборът, в който е играл вече не съществува, въпреки че Хубчев бе част отбора до миналия сезон.

“Ситуацията в Пирин е много притеснителна. На доста играчи дължат пари и явно нямат никакво намерение да търсят решение на проблема. На всичко отгоре се държат нагло с бившите играчи на тима, които даваха всичко от себе си, за да запазят отбора в елита на българския футбол в края на миналия сезон. На мен лично ми дължат три заплати и половина. Когато питах директора Атанас Дафинов какво се случва, той ми каза, че не ни дължат нищо, защото този Пирин, в който сме играли вече не съществува. Не знам какво точно има предвид, но доколкото виждам отборът си в efbet Лига и играе мачове. Сами можете да си направите извода, че подобно твърдение и подобен довод за неизплащане е абсурден. За мен този човек не разбира от футубол и подкрепям Станислав Манолев, който напусна клуба”, заяви Хубчев.

Преди няколко дни подобни оплаквания имаше и друг бивш футболист на Пирин - Славчо Шоколаров, който също очаква парите си от престоя в Балгоевград.