ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Филип Кръстев претърпя първо разочарование след трансфера си в Лос Анджелис ФК. Българският национал и тимът му отпаднаха на четвъртфиналите на купата на Лигите след драматична загуба с 2:3 от мексиканския Монтерей след обрат. Двубоят се проведе на стадион „Роуз Боул“ в Пасадина (щат Калифорния).

Както е известно, преди няколко дни юношата на Славия и бивш играч на Левски дебютира с гол при победата с 4:0 над Реал Солт Лейк. Срещу Монтерей той се появи в игра като резерва. В 62-ата минута влезе на мястото на хърватина Стипе Биук.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Десет минути преди края Лос Анджелис ФК се виждаше победител в мача, след като още във втората минута поведе с гол на Денис Буанга, а в 42-ата удвои аванса си чрез Матеуш Богуш.

В 68-ата минута Серхио Каналес върна един гол за Монтерей. Обратът започна 10 минути преди края, когато Сержи Паленсия си вкара автогол и изравни резултата. В 88-ата минута Рохелио Фунес Мори вкара победния гол за мексиканския тим.

На полуфиналите Монтерей ще гостува на Нешвил, който разби Минесота Юнайтед с 5:0. Двубоят ще се играе на 16 август от 4:30 часа рано сутринта българско време.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!