ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Тотнъм и Байерн са постигнали принципно съгласие за трансфер на Хари Кейн, гърмят британските медии. Преговорите за сделката текат вече няколко седмици и „шпорите“ отхвърлиха няколко оферти на баварците.

Счита се, че лондончани са приели последното предложение на германския шампион, което е за около 95 милиона паунда. Това ще бъде рекорден трансфер на Байерн, ако сделката стане факт.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Все още самият Хари Кейн не е дал окончателното си съгласие за преминаването си на „Алианц Арена“. Капитанът на Тотнъм и националния отбор на Англия напоследък обмислял да остане при „шпорите“, с които има договор до края сезона.

Преди няколко дни Кейн призова клубната управа да вземе решение за неговото бъдеще преди началото на сезона във Висшата лига. Тотнъм гостува на Брентфорд на 13 август (неделя). Ако до тогава сделката с Байерн не бъде финализирана, той предпочита да остане в Лондон.

Според информациите, ако Хари Кейн отиде да играе за баварците, ще получава по 400 000 паунда на седмица. Още след края на миналия сезон 30-годишният футболист  проведе среща с треньора на германския гранд Томас Тухел, когото прие в дома си в Лондон.