Вицепрезидентът на Барселона Рафа Юсте потвърди, че клубът води преговори с Пари Сен Жермен за продажбата на крилото Усман Дембеле. Той обаче отказа да коментира дали Неймар ще се завърне на “Камп Ноу”.

“Ние сме на ръба от това да приключим сделката с Пари Сен Жермен за Дембеле. Всички страни искат това да стане възможно най-скоро. Дембеле не е с нас тази вечер, като се надяваме да приключим с тази работа скоро. Заели сме се с това. Неймар? Не съм тук, за да похранвам слухове”, заяви Юсте преди контролата с Тотнъм.

Barça vice president Rafa Yuste: “We’re on the verge of resolving Dembélé deal with Paris Saint-Germain as all parties want to seal it as soon as possible” 🇫🇷

“Dembele is not with us tonight as we hope to settle the matter soon. We are on it”. pic.twitter.com/Kr2XfFxQMQ

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 8, 2023

Той също така увери, че съвсем скоро клубът ще разреши проблема с регистрирането на играчите на тима. “Скоро ще имаме много добри новини по отношение на регистрирането на футболистите. Клубните членове трябва да са наясно, че работим върху това. Нашата идея е да впишем максимален брой играчи преди неделя (когато е първият мач на Барса от сезона - б.р.). Тук съм, за да кажа на нашите “сосиос”, че имаме много конкурентоспособен отбор. Въпреки това винаги сме нащрек до 31 август”, добави шефът на каталунците.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago