Тази вечер ще се изиграят 6 мача от третия квалификационен кръг на Шампионската лига. По-рано днес УЕФА реши да отложи двубоя между АЕК и Динамо (Загреб) заради трагичния инцидент, при който 22-годишен фен на гръцкия тим почина, след като беше наръган с нож при сбиване между фенове на двата отбора.

ФК Копенхаген посреща Спарта (Прага) след серия от пет поредни победи във всички турнири. В предишния кръг на ШЛ датчаните елиминираха Брейдаблик, но срещу Спарта ще им е значително по-трудно. Отборът на Мартин Минчев стартира чешкото първенство с три последователни успеха и не крие амбициите си да пробие до групите на ШЛ.

Полският Ракув приема Арис (Лимасол), който вкара 11 гола в двата мача срещу БАТЕ Борисов и показа, че не е за подценяване. Ракув пък отстрани Карабах с общ резултат 3:2.

ПСВ Айндховен излиза като фаворит срещу Щурм (Грац). "Филипсите" демонстрираха впечатляващ футбол в контролите преди началото на сезона, а само преди няколко дни надвиха Аякс и спечелиха Суперкупата на Нидерландия. 

Сензацията Клаксвик ще се опита отново да надскочи себе си, след като елиминира последователно Ференцварош и Хекен. Сега тимът от Фарьорските острови ще премери сили с Молде в още едно скандинавско дерби. Гостите не допуснаха гол в предишните си 3 мача и са в ролята на фаворит, но това не им гарантира нищо.

Брага е домакин на сръбския дебютант ТСЦ Бачка Топола, който през миналия сезон се пребори за второто място в местното първенство с гранда Партизан. За португалците това ще е първи официален мач. В проверките те не допуснаха загуба.

Галатасарай изпита неочаквани трудности с литовския Жалгирис, въпреки звездната си селекция. Тази вечер турският гранд гостува на Олимпия (Любляна), който изхвърли от турнира Лудогорец. Малцина вярват, че словенците са способни да затруднят Мауро Икарди и компания, но тимът на Жоао Анрикеш със сигурност няма да се даде без бой. 

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe