Японският вратар Зион Сузуки е отказал да премине в Манчестър Юнайтед, тъй като е предпочел трансфер в белгийския Сент Трюйден, съобщава “Манчестър Ивнинг Нюс”. 

United agreed a fee for Zion Suzuki but he has rejected them #mufchttps://t.co/EcQzJSGYoN

— Samuel Luckhurst (@samuelluckhurst) August 7, 2023

“Червените дяволи” имаха сериозен интерес към стража и дори са се договорили с неговия тим Урава Ред Даймъндс, но в крайна сметка японецът е предпочел 12-ия през последната кампания в Белгия. Ерик тен Хаг искаше Сузуки да донесе сериозна конкуренция на друго ново попълнение - Андре Онана. Сент Трюйден е японска собственост и в отбора има четирима футболисти от “страната на изгряващото слънце”, което също е допринесло за избора на вратаря.

 Така Манчестър Юнайтед ще продължи да разчита на Том Хийтън, който вчера дори изведе тима като капитан срещу Атлетик Билбао, като втори избор под рамката. “Червените дяволи” вече се разделиха с Нейтън Бишоп, който премина в Съндърланд през миналата седмица, и в момента разполагат като трети избор с Матей Ковар, който бе част от състава по време на цялата подготовка и взе участие в част от контролите.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages