Кристиано Роналдо отбеляза поредния решителен гол в кариерата си. Той се разписа в 87-ата минута срещу египетския Замалек в среща от Купата на арабските шампиони. С неговия гол Ал-Насър стигна до равенство 1:1. Това бе последна среща от груповата фаза на турнира.

Попадението на Роналдо бе изключително ценно, тъй като при загуби Ал-Насър щеше да отпадне от надпреварата, а сега успя да завърши на второ място в група "С" и да се класира за четвъртфиналите на турнира.

CRISTIANO RONALDO HEADER GOAL! pic.twitter.com/on1bzQsG4j

— TC (@totalcristiano) August 3, 2023

В титулярния състав на Ал-Насър личаха имената на летните попълнения Марсело Брозович и Секо Фофана, а на почивката в играя се появи Садио Мане, който направи дебют за новия си тим. Въпреки тази селекция тимът от Саудитска Арабия изоставаше след гол на Зизо от дузпа, но малко преди края Кристиано се превърна в герой.

Sadio Mane makes Al Nassr debut two days after move to Saudi Pro League side confirmed. #KingSalmanClubCup pic.twitter.com/8WfSuuEEG6

— John McAuley (@_JMcAuley) August 3, 2023

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago