Макар във вторник и сряда да се изиграха няколко мача от втория предварителен кръг в Лигата на конференциите, днес е големият ден на турнира, в който ще се изиграят цели 45 срещи-реванши. Сред тях са и двубоите на българските представители, като Левски приема Шкупи, ЦСКА - София гостува на Сепси, а ЦСКА 1948 също е в Румъния за сблъсъка си с ФКСБ.

Предстоят обаче и някои други интересни сблъсъци. Още в първия мач за деня Базел гостува на Тобол в Казахстан. Швейцарците загубиха първия мач с 1:3 и сега ще гонят дивото, но все още не можем да ги отписваме.

С интерес ще следим и срещата между Актобе и Торпедо (Кутаиси), която ще определи съперника на ЦСКА - София или Сепси. Казаците имат сериозна преднина от 4:1.

Няма как да подминем и сблъсъка между Паневежис и Апоел (Беер Шева). Там нищо не е решено, като израелците имат крехка преднина от 1:0. Победителят от този двубой ще играе с Левски или Шкупи.

Има и други интересни мачове като този между Бейтар (Йерусалим) и ПАОК. Особено след като първата среща завърши 0:0.

Любопитна е и срещата между Адана Демирспор и ЧФР Клуж. И там в първия мач нямаше победител и приключи 1:1.

Интрига има и в сблъсъка между Хамарби и Твенте. Нидерландците имат крехка преднина от 1:0.

А нищо чудно да видим и изненади в срещи, които на пръв поглед не предполагат такива. Със сигурност обаче предстои доста луда вечер по терените на Стария континент.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe