Защитникът на ЦСКА - София Мено Кох е новият капитан на "червените". Нидерландският бранител се надява, че утре отборът ще покаже нужното ниво в реванша със Сепси, за да заличи пасива от два гола и да се класира напред в Лигата на конференциите.

"В предния мач не показахме нивото, което искахме. Вярвам, че сме по-добрият отбор и утре ще имаме възможност да го докажем. Утрешният мач е не само за класиране напред, а и мач, в който да покажем и докажем нашите възможности. Трябва да вложим душата си на терена.

Сега чувам, че съм капитан. Да си капитан на отбор е голяма чест, особено на голям клуб като ЦСКА. Аз ще се опитам моят глас да се чува в съблекалнята и отборът да постигне своята цел. Надявам се да водя отбора към много победи.



Миналата година ситуацията беше много сходна. Загубихме мача вкъщи с един гол разлика. На хартия бяхме по-добри, но другият отбор влезе по-нахъсано в първия мач и затова ни победи. Статистиките във футбола невинаги са определящи. Тази година също трябва да влезем здраво в реванша и да покажем, че сме по-качественият отбор и да се надяваме, че ще елиминираме нашия противник", каза Мено Кох.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe