Две сериозни автомобилни катастрофи се случиха в днешния ден в Румъния, като и двете косвено бяха свързани с предстоящия реванш между Сепси и ЦСКА - София от втория предварителен кръг на Лигата на конференциите. При първата в ранния следобед днес, малко преди входа за трансилванската столица, тир и микробус са се ударили, като след катастрофата камионът е запречил изцяло пътното платно. Това е забавило с повече от три часа придвижването на феновете на ЦСКА - София към Брашов. При инцидента няма пострадали фенове на "червените", но заради натрупалата се огромна колона автомобили те са чакали с часове, докато пътят се разчисти и успеят да продължат придвижването си, съобщава БТА.

Вторият инцидент пък е станал точно до стадион "Сепси Арена", където отборът на ЦСКА - София проведе официалната си тренировка. След заниманието, когато играчите са вървели към автобуса си, автомобил с бясна скорост се е разбил пред централния вход на стадиона. За щастие няма пострадали, като дори и шофьорът на автомобила е добре. На мястото веднага са пристигнали полиция и линейка, като преди това му е оказана първа помощ и от хора от ЦСКА - София.

Срещата между Сепси и ЦСКА - София е утре от 20:00 часа, а румънците имат преднина от два гола след първия мач на "Българска армия".

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe