Челси подписа нов договор със защитника Леви Колуил. 20-годишният бранител е определян като изключителен талант и към него интерес имаше от страна на Ливърпул.

Колуил подписа нов 6-годишен договор с лондончани. В контракта на младежкия национал на Англия има опция за удължаването му с още една година.

Here to stay. 🫵 pic.twitter.com/VvhgYBO3I6

— Chelsea FC (@ChelseaFC) August 2, 2023

“Много съм щастлив, че той е в състава и имам възможност да работя с него. При него беше ясно, че е едно от нещата, за които говорихме, е да има възможност да се бори със съотборниците си за игрово време. Ако заслужава, ще играе. Ще има възможности защото Бадиашил е контузен. Той трябва обаче да покаже, че е готов и заслужава да играе”, коментира мениджърът Маурисио Почетино.

Миналия сезон Колуил игра под наем в Брайтън, а предишната година бе преотстъпен в Хъдърсфийлд. Юношата на Челси впечатли с изявите си и това лято лондончани отхвърлиха две оферти за бранителя с идеята, че през новата кампания ще се разчита на него.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago