Италиански и френски агенти ще заемат места на стадион "Георги Аспарухов" в четвъртък за реванша между Левски и Шкупи. Причината е, че те ще следят изкъсо изявите на десния защитник на “сините” Жереми Петрис, информира “Тема спорт”. Към 25-годишния бранител вече бе заявен интерес от страна на тимове от Серия Б, както и такива от двете елитни дивизии на Франция.

Той се представя много силно с екипа на столичани и от началото на сезона е стартирал като титуляр и в четирите официални срещи. До момента Петрис има на сметката си 35 двубоя във всички турнири, в които е реализирал един гол, откакто подписа с Левски през лятото на 2022 година. Договорът му със столичани изтича в края на този сезон и ако те не искат да го изпуснат като свободен агент, ще трябва да го продадат.

Французинът има опит на Апенините, където игра за Гоцано, Кротоне, Бишиле и Про Врчели, а след това пристигна в Царско село. Оттам привлече вниманието на Станимир Стоилов и бе привлечен на "Герена", след което се превърна в основна част от тима.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe