Новият страж на Манчестър Юнайтед Андре Онана вече показва не само вратарските качества, заради които Ерик тен Хаг толкова много държеше да го привлече в отбора, но и твърдия си характер. Камерунецът замени на почивката на контролата с Борусия (Дортмунд) Том Хийтън и само три минути след началото на второто полувреме трябваше да се намесва. Направи го по най-качествения начин, след като предотврати гол, останал очи със Себастиен Алер. Веднага след като опасността премина, Онана обаче спринтира към Хари Магуайър и яростно му се развика заради това, че грешка на бившия капитан доведе до тази опасност. Самият англичанин не отговори почти нищо, а Онана показа, че изобщо няма да се колебае да ръководи защитата на Манчестър Юнайтед, която допуска страшно много индивидуални грешки в контролите и показва, че изпитва трудности да се адаптира към новите изисквания на Тен Хаг.   

Магуайър започна като титуляр в тандем с Виктор Линдельоф и остана на терена до 61-вата минута, когато бе заменен от ветерана Джони Еванс. Все още не е ясно дали той ще остане в състава и през следващия сезон, тъй като Юнайтед иска за него минимум 35 милиона оферта, но до момента нито един клуб не е склонен да плати толкова за английския национал.

Onana has enough of Maguire already 😭

pic.twitter.com/vCosobv9DZ

— Aidan Walsh 🔰 (@AidanWalshMUFC) July 31, 2023

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe