Ливърпул се изправя срещу Лестър в пореден приятелски мач и за двата тима, който ще се играе в Сингапур. Миналите две контроли на мърсисайдци предложиха много попадения, като тимът на Юрген Клоп победи с 4:2 Карлсруе и завърши 4:4 с Гройтер Фюрт.

Here’s how we line up to face Leicester City in Singapore 📋

— Liverpool FC (@LFC) July 30, 2023

Днес Ливърпул ще играе с обичайното си 4-3-3. На вратата стартира ирландецът Куивин Келъхър, като пред него ще са четиримата в защита Трент Александър-Арнолд, Ибрахима Конате, Върджил ван Дайк и Андрю Робъртсън. В средата на терена ще действа новото попълнение на Ливърпъл Алексис Мак Алистър, подпомаган от Боби Кларк и Къртис Джоунс. В предни позиции стартира триото Мохамед Салах, Дарвин Нунес и Диого Жота. На резервната скамейка засега остават новото попълнение Доминик Собослай, както и Коди Гакпо и Луис Диас.

Атаката на изпадналия в Чемпиъншип Лестър ще води Патсон Дака, подпомаган от Марк Олбрайтън и Киърнън Дюсбъри-Хол. В халфовата линия пък започва привлеченият от Тотнъм Хари Уинкс.

ЛИВЪРПУЛ (4-3-3): Келъхър; Александър-Арнолд, Конате, ван Дайк, Робъртсън; Мак Алистър, Кларк, Джоунс; Салах, Нунес, Жота

ЛЕСТЪР (4-2-3-1): Хермансен; Перейра, Дойл, Вестергор, Кастан; Ндиди, Уинкс; Макатиър, Дюсбъри-Хол, Олбрайтън; Дака

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe