Александър Томаш също е сред вариантите за нов старши треньор на ЦСКА - София, научи БТА.

Настоящият наставник на "червените" Саша Илич се очаква да бъде освободен след колебливото начало на сезона. От ръководството на клуба не са доволни от представянето на отбора и най-вече от загубата с 0:2 от румънския Сепси във втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите в четвъртък, която до голяма степен намали надеждите за дълга европейска кампания и затова вече търси заместник на Илич,  въпреки че раздялата със сръбския спец все още не е обявена официално.

44-годишният Томаш направи впечатление с добрата си работа в Берое и в Локомотив Пловдив, който води в момента, като показа, че може да работи успешно под напрежение на високо ниво както с млади играчи, така и с по-опитни.

Специалистът, който е продукт на школата на ЦСКА и бивш футболист на "червените", на няколко пъти в последните години беше близо до завръщане на "Българска армия" като старши треньор, но в последния момент нещата пропадаха.

Румънецът Еуген Трика и Златомир Загорчич са считани за основни претенденти да поемат "червените", но Томаш също е сред разглежданите опции.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe