Старши треньорът на Левски остана много доволен от победата на своя отбор с 2:0 срещу Шкупи в първия двубой от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Наставникът на "сините" разкри, че в един момент дори е имал чувството, че тимът е непобедим. 

"Много е трудно да се анализира играта на Левски, тъй като имаше борба от първата до последната минута. Изключително труден и изтощителен мач за нашия отбор. Поздравявам футболистите, заслужено победиха. В един момент имах чувството, че сме непобедими. Тренираме по един начин, играем по друг, но е радостно, че победата е за нас. Резултатът също е добър. С тези победи трупаме самочувствие и се надявам да не спираме да побеждаваме.



Имаме млади футболисти, на които им е нужно самочувствие да покажат своя потенциал. Няма смисъл да говоря за терена, за да не обидя някого. 



6

Разбрах за инцидентите неминуемо преди мача. Поздравявам нашите фенове, тъй като за нас е много важна тяхната подкрепа. Няма нужда да мотивирам играчите. Надявам се от тези инциденти да няма пострадали, тъй като това е много неприятно.



В реванша очаквам да сме много сериозни. Няма два или три гола преднина, стават всякакви обрати и трябва да се подготвим максимално добре за втория мач", заяви Костов.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Владимир Иванов