Наставникът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски бе разочарован от загубата на неговия тим от ФКСБ. Специалистът обаче е на мнение, че все още нищо не е приключило в битката, тъй като днешният мач е бил равностоен.

“Негативен резултат за нас, но мисля, че не заслужавахме да загубим. Едно заспиване при бързо изпълнение не ни позволи да се прегрупираме и ни отбелязаха. Мисля, че имахме достатъчно ситуации, които можеше да материализираме. Все още нищо не е приключило. Поздравявам момчетата за хъса и себераздаването. Мисля, че бе равностоен мач. Идва следващ, който ще го изиграем по начин, който да не ни влияе днешният. Играхме с млади момчета в средата на терена. Много се радвам за Емил Ценов и Стоян Стоичков. Имаме добра взаимозаменяемост сред играчите. Нищо не е приключило за мен. За нас е важно ние как ще подходим”, каза Рибарски.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe