Лудогорец приема отбора на Олимпия (Любляна) в среща от втория квалификационен кръг на Шампионска лига. Срещата в Разград започва в 21:45ч. Двубоят е поверен в ръцете на норвежкия арбитър Рохит Саги. Ясни са стартовите състави на двата тима.

Победителят от сблъсъка между двата тима ще играе с победителя от двойката Жалгирис (Литва)/ Галатасарай (Турция) в третия предварителен кръг на ШЛ, отреди днешният жребий в Нион. Загубилият измежду Лудогорец и Олипмия ще играе в третия предварителен кръг на ЛЕ срещу загубилия от двойката Динамо (Загреб, Хърватия) – Астана (Казахстан). Лудогорец набра скорост след слабия старт на сезона и пораженията от Балкани и Крумовград. Последваха две убедителни победи отново над Балкани и Етър, за да стигнем до днешния двубой, в който Лудогорец ще опита да зарадва своята публика.

Стартови състави:

ЛУДОГОРЕЦ (4-2-3-1): Падт; Фон Витри, Пластун, Русо, Хайстер; Пьотровски, Гонсалвеш; Текпетей, Янков, Десподов; Дуа

ОЛИМПИЯ (4-4-2): Видовшек; Ж. Силва, Ратник, Мухамедбегович, Суалехе; Сешлар, Дофо, Елшник. Р. Педро; Нукич, Посавец

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe