Хари Кейн със сигурност няма да удължи договора си с Тотнъм, който изтича през лятото на 2024 година. Според германския журналист Флориан Платенберг, нападателят вече е съобщил намерението си на ръководството на “шпорите”.Това поставя под натиск президента на лондончани Даниел Леви, който трябва да прецени дали да продаде Кейн сега, или да го остави да си тръгне като свободен агент след края на сезона. 

Предвид обстоятелствата, изглежда все по-вероятно английският национал да премине в Байерн (Мюнхен). Преговорите между двата клуба продължават. Очаква се баварците да излязат с нова конкретна оферта, като това ще се случи след завръщането на Тотнъм от предсезонното турне в Австралия. 

“До края на трансферния прозорец сделка ще има. Байерн ще привлече Кейн, самият той много настоява за този трансфер”, категоричен е Платенберг.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago