Легендарният сръбски треньор Люпко Петрович е в изкуствена кома след автомобилната катастрофа, която претърпя преди два дни, пише Sportal.rs. Бившият наставник на Левски, Литекс и ЦСКА - София е получил инсулт вследствие на шока от пътния инцидент в петък.

"Треньорът Люпко Петрович все още е в изкуствена кома и състоянието му е нестабилно, но аз съм оптимист", каза известният сърдечен хирург Милко Ристич за Informer.

Припомняме, че 76-годишният Петрович влезе в насрещното движение на новия околовръстен път на Белград и се удари странично в друг автомобил, предизвиквайки пътнотранспортно произшествие.

Специалистът, който спечели КЕШ с Цървена звезда през 1991 година, бе откаран в белградска клиника с леки наранявания, но състоянието му се влоши заради първо лек, а след това и по-тежък инсулт и в момента се намира в реанимация.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe