Наставникът на Арда (Кърджали) Александър Тунчев даде мнението си след баража с Левски за класиране в Лига на конференциите. Футболистите на бившия национал загубиха с 0:2 и останаха извън евротурнирите.

"Щом сме загубили, не сме се представили по най-добрия начин. Допуснахме два гола на контраатака, на "Герена" това е недопустимо. В първия случай не завършваме наша ситуация и получаваме гол. Второто полувреме - корнер за нас, избита топка и 2:0. Ясно е, че има върху какво да работим. Ако искаме да вървим нагоре, трябва да го изчистим това. Не подходихме добре през първите 15 минути, след това имахме положения - на Светльо Ковачев, след това на Ради една-две ситуации. 

По някакъв начин ни ограничиха за днешния мач, че трябваше да се играе днес мача, двама играчи не можехме да използваме, удължихме им наемите с един ден, но Българският футболен съюз не са разрешили да играят. Ласана ни е един от голмайсторите в отбора. 

Малко бяха хората, които вярваха, че можем да стопим седем точки и да завършим седми - един сезон на приливи и отливи беше, имахме добри игри, имахме и серии, в които не побеждавахме. Никога не съм водил разговори с други клубове, имахме цел да завършим седми, изпълнихме я, оставам в Арда и през следващия сезон. Сега зависи с кого ще се разделим през лятото, може би с трима-четири ако успеем да се подсилим, ще е добре. 

6

Нормално е днес да има някакво разочарование. Никога не е имало разговори с 1948, трябва да бъда коректен. Отсъствието на двамата - малко или много това си оказа някакво влияние", каза Александър Тунчев на "Герена". 

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe