Людмил Хаджисотиров гостува в студиото на Sporal TV, за да поговори за двубоя между Олимпиакос с българската звезда Александър Везенков и Панатинайкос в третия мач от финалната серия на гръцкото първенство. Бившият старши треньор на Рилски спортист се изказа ласкаво за Спортист №1 на България, като бе позитивен както за бъдещето му в НБА, така и за днешния ключов сблъсък.

"Везенков, ако отиде в НБА, може да има по-голям потенциал по реализиране на точки. За мен ще е страхотно той да може да отиде в НБА, после да се наложи в отбора на Сакраменто. 

Панатинайкос не направи сезона, който се очакваше. Имаше треньорска смяна. Добри играчи има, някои с НБА опит, но постигнаха много по-малко, отколкото се очакваше. Имат добър отбор и добри индивидуалности. Това е и проблемът - сезонът е провален, но все пак има добри играчи, които могат да играят освободено. 

Има два сценария - след добра загрявка Везенков да стартира, за да е загрян и топъл. Другият вариант е от пейката да го пуснат. Смятам, че ще решават в действие, в крачка. Моята прогноза е, че Олимпиакос ще победят. Дай боже Везенков да играе", сподели Хаджисотиров.