Голмайсторът на Манчестър Сити Ерлинг Холанд, подобно на голяма част от своите съотборници, изрази радостта си от триумфа в Шампионска лига със серия от снимки в социалните мрежи.

Най-любопитната от тях определено е как норвежкият нападател пуши голяма пура. Той е известен със здравословния си начин на живот и строгия хранителен режим, който спазва, но въпреки това е решил да последва примера на други известни футболни личности като Карло Анчелоти и Златан Ибрахимович, които преди година празнуваха съотметно с Реал Мадрид и Милан по подобен начин.

В другите фотоси се вижда как Холанд позира с трофея, спечелен след победа с 1:0 над Интер, а също така как е захапал златния си медал.

View this post on Instagram

A post shared by Erling Braut Haaland (@erling.haaland)

Головата машина освен това публикува снимка с един от най-близките си съотборници - Джак Грийлиш, добавяйки като коментар: “Обичам този човек….”

Макар и да не се разписа срещу “нерадзурите”, младият нападател стана топ реализатор в ШЛ за този сезон със своите 12 попадения. Той го постигна за втори път след сезон 2020/21, когато отбеляза 10 голя с екипа на Борусия (Дортмунд).

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages