Нова среща между Наско Сираков и Станимир Стоилов може да доведе до щастлива развръзка за феновете на Левски, твърди вестник “Мач Телеграф”. Твърди се, че собственикът на “сините” е поканил Мъри да се видят в утрешния 12 юни (понеделник) след баража между столичани и Арда (Кърджали) за участие в предварителните кръгове на турнира Лига на конференциите.

Преди броени дни се появи снимка на Сираков и Мъри с дете в клубния магазин. Източникът твърди, че двамата се засекли на посоченото местоположение случайно, като мажоритарния собственик на акциите се възползвал.

Наско Сираков не успя да накара Мъри да размисли и да скъса оставката си след мача с Локомотив (София) на 8 април (събота), спечелен от “сините” у дома на “Георги Аспарухов” с минималното 1:0. Сега Сираков ще пробва да направи финален, отчаян щурм в опита си да върне опитния специалист в Левски.

В противен случай 26-кратните шампиони трябва да заложат на чужденец, като и там не е ясно какво точно се случва след като все още в общественото пространство не е изяснен казусът със сърбина Саво Милошевич, който трябваше да дойде на “Герена”, за да наблюдава среща на “сините”, но това не се случи.

Решителният мач, в който ще се разбере дали Левски ще играе в европейските клубни турнири отново срещу Арда (Кърджали) е в днешния 11 юни (неделя) на клубния стадион “Георги Аспарухов” и е с начален час 19:00.

“Сините” успяха да се класират и миналата година за Европа, което тогава им се случи за първи път от сезон 2018/2019. Тогава сините също не успяха да се класират в челните три места на първенството, но не им се наложи да играят бараж, защото спечелиха финала в турнира за Купата на България и от там подпечатаха билетите за третия по сила турнир в Европа.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe