Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола сподели чувствата си след  огромният успех, който постигна неговият отбор, след като най-сетне спечели трофея в Шампионската лига, което означаваше и исторически требъл за клуба от "Етихад".

"Уморен, спокоен и удовлетворен съм. Толкова е трудно да спечелиш този трофей. Те бяха наистина добри. На полувремето казах на моите играчи да бъдат търпеливи. В тези финали трябва да имаш и късмет. Спасяване на Едерсон и техен пропуск. Трофеят обаче принадлежеше назад. Представянето ни не бе на най-доброто ниво. Нямам сили да мисля за следващия сезон. Нуждаем се от почивка. Сега на нашите футболисти им предстоят и мачове за националните отбори. Помислете за това! Сезонът е твърде дълъг. Следващият сезон ще започнем от нулата.

Сега ще празнуваме в хотела със семейството и приятели. В понеделник парадът е в Манчестър", заяви Гуардиола след триумфа в Истанбул. 

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago