Отборът на Олимпиакос ще разчита на подкрепата на своите привърженици за ключовия трети мач от финалната серия за титлата в гръцкото първенство с Панатинайкос. От клуба обявиха, че спортното съоръжение е разпродадено за двубоя, като около 11 хиляди фенове ще подкрепят “червено-белите” в сблъсъка с вечния съперник.

Sold OUT! ✊🏽

🔴 Ο Ολυμπιακός θα δώσει τη μάχη του 3ου τελικού έχοντας στο πλευρό του τον καλύτερό του παίκτη, τον κόσμο του που θα γεμίσει ασφυκτικά το ΣΕΦ!#OlympiacosBC #WeAreOlympiacos #TogetherWeFight pic.twitter.com/RFrmh1nwAe

— OLYMPIACOS BC (@Olympiacos_BC) June 9, 2023

Интересен факт е, че Олимпиакос отнесе наказание от един мач без публика, но то ще влезе в сила или в евентуален мач №5 от серията, или в първото домакинство на тима през следващия сезон.

Така утре вечер от 21:15 часа отборът на Йоргос Барцокас приема Панатинайкос пред пълна зала в мач №3, като до момента общият резултат е 1-1 победи. Засега не е ясно дали българската звезда Александър Везенков ще вземе участие в срещата, тъй като той все още не е възстановен от травмата в задната част на коляното.