Реал Мадрид се интересува сериозно от левия бек на Байерн (Мюнхен) Алфонсо Дейвис, който още не е подновил договора си с баварците. Според журналиста Флориан Платенберг, канадският национал е разговарял с бившия си съотборник Дейвид Алаба, който се е опитал да го убеди да премине на “Сантиаго Бернабеу”. Двамата са добри приятели от съвместния си престой в Байерн, а Алаба се надява да играят заедно и в Реал. 

На този етап от Байерн са категорични, че няма да се разделят с Алфонсо Дейвис. Неговият контракт е до юни 2025 година, но преговорите за удължаването му са в застой. 

“Винаги съм бил голям фен на Реал Мадрид. Това е клуб с 14 трофея от Шампионската лига. Когато играч, представляван от теб, е свързван с Реал, това е истинска гордост. Не е вярно обаче, че сме водили преговори. Бяхме близо до разбирателство с Байерн за новия договор, но после дойде изненадващото уволнение на Хасан Салихамиджич и след това никой не ме е търсил”, коментира агентът на Дейвис Недал Хуосех.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe