Давид Де Хеа и Манчестър Юнайтед са се разбрали за новия договор на вратаря, информира “Атлетик”. Испанският страж все още не е подписал своя контракт, което се очаква да стане в следващите дни. Очакванията са Де Хеа да сложи своя подпис под ново споразумение за четири години, но заплатата му да бъде намалена от 350 на около 200 хиляди паунда. 

🚨🇪🇸 An agreement has been reached with David de Gea, but United are yet to sign the document. United continue to closely monitor the goalkeeping market. Erik ten Hag would like someone to really challenge him if he stays. @lauriewhitwell #MUFC pic.twitter.com/jjWhlUHCQz

— UtdPlug (@UtdPlug) June 8, 2023

Въпреки това от Манчестър Юнайтед продължават да оглеждат много сериозно трансферния пазар за нов вратар, като идеята на Ерик тен Хаг е да се вземе нов играч на тази позиция, който реално е способен да бъде сериозна конкуренция на испанеца. Очакванията са в следващите дни “червените дяволи” да се разделят друг свой вратар - Дийн Хендерсън, който през този сезон беше под наем в Нотингам. Форест желаят да откупят стража и са готови да платят за услугите му около 25 милиона паунда.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages