Головата машина на Манчестър Сити Ерлинг Холанд заяви амбицията си да направи всичко възможно, за да помогне на отбора да спечели требъл и да стана едва вторият английски клуб с подобно постижение. Досега единствено Манчестър Юнайтед е постигал това, а утре именно „червените дяволи“ застават на пътя на градския си съперник във финала за ФА Къп. След това за Сити остава и сблъсъкът с Интер за мечтания трофей в Шампионската лига.

„Би било нереално да стигнем до това историческо постижение. Разбира се, не трябва да крием, че именно заради това ме купиха. Ще направя всичко възможно, за да го осъществим. Това е най-голямата ми мечта. Надявам се, че мечтите ще се сбъднат. Манчестър Юнайтед ще бъде мотивиран и готов. Трябва да играем по най-добрия начин и ако го направим, имаме добри шансове да постигнем целта си.

Преследвахме Арсенал цял сезон, така че когато спечелихме Премиър лийг, облекчението бе голямо. Сега ни остават два финала, върху които трябва да се съсредоточим преди да излезем във ваканция“, заяви Холанд пред „Би Би Си“.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago