Наставникът на Пирин (Благоевград) Христо Янев коментира след поражението с 0:2 от Септември в София, че от месец януари неговият тим показва само доброто си лице.

“Оценки ще дам на момчетата, когато се видя утре с тях. По никакъв начин тази загуба не ни отклонява от пътя, по който сме поели. Отборът има добро ли от януари месец. Откакто сме се събрали, откакто работим, откакто съм заедно с тези момчета, те имат само добро лице. Лошото лице все още не съм го видял и нямам повод за съмнение в техните качества, мотивация и желанието им.

Искрено се надявам да видя целия град на стадиона - тези, които обичат, милеят и подкрепят клуба. От нас се иска да направим всичко, което е по силите ни в ситуацията, в която се намираме”, пожела си Янев по повод предстоящите две домакинства на благоевградчани в битката за оцеляване.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe