ЦСКА - София, чрез официалната си страница във "Фейсбук", се закани да върне феърплея в България. Според ръководството на "червените" такъв няма от 11 години и титлите на Лудогорец са "предрешени".

"Не ще сведем глави, не ще се предадем! Независимо от безпардонността, с която се управлява българският футбол, вярваме, че рано или късно всеки получава заслуженото. Обнадеждаващо е, че вече не сме сами и не сме единствените, които търсят справедливост. Все повече отбори, специалисти и футболни експерти събират смелост да се изправят срещу ОПГ-то, властващо над футбола у нас. Място за страх няма! Футболът – това сме ние, не те! Време е да обединим сили, за да си върнем играта, да върнем феърплея, да върнем интригата. 11 години предрешена битка стигат", пишат "червените", които към момента изостават на точка зад Лудогорец в борбата за титлата три кръга преди края.

Припомняме, че през този сезон двата отбора се изправиха четири пъти един срещу друг - три пъти за първенство и веднъж за Суперкупата на България. В тези срещи "червените" претърпяха три поражения, а снощния двубой в Разград завърши 2:2.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe