Арда приема Локомотив (София) в двубой от първия кръг на плейофната група с отборите между седмо и десето място. Мачът в Кърджали е от 17:45 часа и ще бъде ръководен от Никола Попов.

Само преди седмица двата отбора се изправиха един срещу друг в последния кръг от редовния сезон и завършиха наравно (1:1). И домакините, и "железничарите" ще търсят задължителен успех днес, за да съхранят шансове за седмата позиция, която дава право на участие в бараж за евротурнирите.

"Сините" са в серия от четири поредни шампионатни срещи без загуба, но записаха три равенства в последните си три мача. Локомотив (Сф) пък няма успех вече четири последователни двубоя в efbet Лига, в които тимът на Станислав Генчев има три загуби.


"Червено-черните" бяха много близо до това да се класират на финал за Купата на България, след като вкараха сблъсъка с ЦСКА 1948 в продължения, но в заключителните минути допуснаха гол и по този начин единствената възможност за участие в Европа остана през седмото място и евентуален бараж. Арда изостава с 10 точки от Славия, а столичани - с 14.

19

Добрата новина за Александър Тунчев е завръщането на Светослав Ковачев и Умар Сако, които изтърпяха наказание заради натрупани картони.



Генчев има сериозни проблеми с наказани футболисти. Алан Диас, Божидар Кацаров, Матеус Дуарте и Димо Бакалов ще пропуснат мача срещу Арда, тъй като бяха санкционирани в двубоя за Купата с ЦСКА 1948.

АРДА - ЛОКО (СОФИЯ)

Вероятни състави:

АРДА:

ЛОКО (СОФИЯ):

НАЧАЛО: 17:45 часа
СЪДИЯ: Никола Попов
СТАДИОН: "Арена Арда", Кърджали

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe