Станаха ясни стартовите състави на Ботев (Враца) и Спартак (Варна), които излизат в мач от първия кръг на плейофната фаза. 

Двубоят е от изключително значение и за двата отбора. При победа врачани почти ще си осигурят мястото в елита и за догодина, тъй като ще се откъсне на 8 точки от 14-ия Хебър (завършилият на това място ще играе бараж за влизане/оставане) четири кръга преди края. "Соколите" пък са на цели 7 точки от Хебър и ако днес не победят във Враца, възможноста да се преборят за оцеляването си става минимална.

БОТЕВ (ВРАЦА) - СПАРТАК (ВАРНА)

БОТЕВ (ВРАЦА): 76. Костов, 3. Кавдански, 6. Георгиев, 8. Фераресо, 9. Генов, 11. Цветанов, 14. Маджуга, 17. Ивайлов, 20. Меси, 23. Мендоса, 28. Сербер

СПАРТАК (ВАРНА): 31. Фигейредо, 3. Карамоко, 22. Хименес, 66. Цветков, 11. Митев, 14. Ромееш, 82. Йорданов, 8. Климентов, 10. Руменов, 7. Микелс, 27. Баланюк

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe