Капитанът на Лудогорец Кирил Десподов сподели, че се надява тимът му да спечели титлата, както и Купата на България. Националът коментира успеха след дузпи срещу Черно море, с който шампионите си гарантираха място на финала за Купата. 

44

„Доста тежък мач. Мисля, че ние си го направихме тежък. Допуснахме да дадем самочувствие на отбора на Черно море, който днес се справи много добре. Имаше много ситуации за голове. Получи се интересен мач за зрителите. Научени сме да гледаме нашата схема на игра и да се напасваме според тяхната схема. Радостно е, че днес успяхме да се справим добре. Щастливи сме, че сме на финал. ЦСКА 1948 е отбор, който може да играе футбол. Имат качествени българи и ще се получи качествен двубой. Не са отбор, който трябва да се подценява. Сега мислим само за Локомотив (Пловдив). Винаги съм казвал, че искам да печеля отборни награди. Дай Боже тази година да спечелим шампионата и Купата на България. Хубаво е да има напрежение в теб, защото те държи буден и всеки мач си на 200 процента“. 

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe