Ювентус приема Севиля в първи сблъсък между двата отбора от 1/2-финалите на Лига Европа. В предходният кръг “старата госпожа” отстрани трудно Спортинг (Лисабон), а шесткратният носител на трофея в турнир малко изненадващо надделя над Манчестър Юнайтед. За двата тима това е възможност не само за трофей през сезона, но и участие в европейските турнири през следващата година.

Наставникът на Юве Масимилиано Алегри залага на схема с трима души в центъра на отбраната. Душан Влахович, който в последно време не се намира в най-добрата си форма и често остава на скамейката, на върха на атаката, а по крилата ще го подкрепят Филип Костич и Анхел Ди Мария, а Федерико Киеза сяда на скамейката.

Per la Semifinale partiamo così 💪#JUVSEV #UEL pic.twitter.com/JjTjTb9hiV

— JuventusFC (@juventusfc) May 11, 2023

Ясин Буну запазва титулярното си място в европейските турнири за Севиля, а от Юсеф Ен-Несири ще се очакват попадения. В тройката зад него Хосе Луис Мендилибар залага на Брайън Хил, Оливер Торес и Лукас Окампос.

🚨 XI #UEL ⤵

Bono - Navas, Gudelj, Badé, Acuña - Fernando, Rakitic, Óliver, Ocampos, Bryan - En-Nesyri.#WeareSevilla #NuncaTeRindas pic.twitter.com/N1pzSWEP52

— Sevilla Fútbol Club (@SevillaFC) May 11, 2023

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago