ЦСКА - София ще приеме Черно море на стадион "Георги Бенковски" в Пазарджик, обявиха официално от Българския футболен съюз. Припомняме, че в сряда Апелативната комисия промени наказанието на "червените" от два мача без публика и позволи на столичния клуб да домакинства на "моряците" пред фенове, но на минимум 50 километра извън София по посока Варна.

В крайна сметка ръководството на ЦСКА - София се е спряло на стадиона на Хебър, който ще приеме срещата от 31-вия кръг на efbet Лига. Мачът е на 15 май (понеделник) от 18:00 часа.

"Предвид изтърпяване на наложено наказание „лишаване от домакинство“, по предложение на ПФК „ЦСКА-София“ – София, срещата от 31-ви кръг /1-ви кръг плейофна фаза/ на Първа професионална футболна лига, между отборите на ПФК „ЦСКА-София“ Сф и ПФК „Черно море“ Вн, ще се играе по програма на стадион „Г. Бенковски“ град Пазарджик", съобщиха от спортно-техническата комисия към БФС.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe