Защитникът на Левски Хосе Кордоба трябваше да е готов за дербито с ЦСКА 1948 в неделя, но най-вероятно завръщането му на терена ще се отложи за пореден път. Вчера стана ясно, че Елин Топузаков ще продължи да крои състава си без него. Според запознати причината за това е само една - страх. На “Герена” се притесняват на панамеца да не му се случи нещо и това да провали негов евентуален трансфер в чужбина. 

“Една малка болка - може да стане голяма беля”, категорични са в Левски. 

Както е известно, този път мърдане няма да има и “сините” ще бъдат принудени да се разделят с Кордоба, за да си помогнат за бюджета за следващото първенство. Кандидатите за бранителя се очаква да са същите. Те са запознати отлично с качествата му. 

Панамецът се контузи преди сблъсъка с ЦСКА - София, завършил без победител. Той не е взел участие в нито един от мачовете, откакто Елин Топузаков замени Станимир Стоилов. Преди това централният бранител бе изтъкнат и като една от най-сериозните прични за бурята, която се разрази между силните фигури в Левски. Бившият изпълнителен директор Иво Ивков твърдеше, че “сините” е трябвало да се разделят с него и да платят с парите част от дълговете си към НАП. Останалите от ръководството обаче са били на мнение, че не трябва да се бърза и е по-добре да се чакат по-изгодни оферти през лятото. 

Кордоба в момента е оценяван на 2 млн. евро. Според Transfermarkt по-скъп от него е само Филип Кръстев - 4 млн. евро. Фуфу обаче не е собственост на Левски. 

“Мач Телеграф”

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe