Треньорът на Черно море Илиан Илиев определи групата за гостуването на Лудогорец за реванша от 1/2-финалите за Купата на България. В 20-те за срещата в Разград няма промяна от мача със Спартак (Варна), като в извън нея останаха Мишаел Алвес и Велислав Василев. 

В групата на Черно море за реванша са Георги Георгиев, Иван Дюлгеров, Виктор Попов, Цветомир Панов, Мартин Дичев, Александър Василев, Живко Атанасов, Даниел Димов, Росен Стефанов, Влатко Дробаров, Арлинд Дакай, Стефан Велев, Мазир Сула, Васил Панайотов, Алекс Фернандес, Николай Златев, Едгар Пашеко, Атанас Илиев, Исмаил Иса и Матеус Машадо. 

„Зелено-белите“ проведоха последното си занимание на стадион „Тича“, след което отпътуваха за Разград, съобщиха от варненския клуб. 

Реваншът между „моряците“ и Лудогорец е днес от 19:00 на стадион „Хювефарма Арена”. В първата среща, играна на стадион "Тича", Черно море загуби с 1:2, независимо че "моряците" успяха да поведат в резултата, но шампионите стигнаха до пълен обрат. Домакините завършиха първата среща с 10 души заради червен картон за Стефан Велев в 85-ата минута.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Sportal.bg