Ювентус има желание да привлече в редиците си защитника на Виляреал Пау Торес. В торинския клуб смятат, че имат нужда от подсилване на отбраната през лятото и са набелязали за целта испанския национал, твърди "Калчомеркато"

26-годишният играч има клауза в договора си на стойност 50 милиона евро и в Ювентус сериозно обмислят да я активират. От италианския клуб дори вече са започнали работа по евентуален трансфер, като са имали две срещи с агента на играча, които са били оценени като "оптимистични".

В Юве все пак не бързат да отправят официална оферта за Торес, като първо ще изчакат да видят в кой турнир на УЕФА ще играят през следващия сезон, преди да започнат работа по селекцията си. Ако тимът се класира за Шампионската лига, тогава със сигурност ще бъде направен опит за привличането на испанския национал.

Торес е един от най-желаните защитници в европейския футбол, като към него интерес има и от доста други клубове. Така че торинци ще трябва да действат бързо, ако искат да го вземат в редиците си, тъй като може да срещнат сериозна конкуренция за подписа му от отбори като Тотнъм, Манчестър Юнайтед, Челси и Пари Сен Жермен.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe