Заради футболното дерби между Черно море и Спартак (Варна), което ще се играе в неделя от 17:45 часа на стадион "Тича", ще бъдат затваряни улици в града, съобщиха от полицията. От 15:30 до 21:30 часа ще бъде затворена ул. "Никола Вапцаров", която е непосредствено до стадиона. Бул. "Осми Приморски полк" ще е затворен за движение от 15:30 до 16:30 часа, както и след приключването на срещата - около 20:00 часа.

За времето от 15:30 до 16:30 часа поетапно ще се затварят и бул. "Сливница" и бул." Княз Борис", платното от курорта "Златни пясъци" в посока центъра на града.

Привържениците на двата отбора са организирали шествия до стадиона и маршрутите им ще преминат по затворените улици и булеварди. Феновете на Черно море се събират около 15:00 часа пред сградата на общината, а в 15:30 часа на площад "Съединение" е сборният пункт на феновете на Спартак (Варна).

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe