Капитанът на ЦСКА - София Юрген Матей получи срещу Хебър деветия си жълт картон от началото на сезона и ще бъде наказан за предстоящите два мача на тима. В понеделник от 20:15 часа “армейците” посрещат Ботев (Враца), а след това в първата среща от плейофите те отново ще са домакини. Все още обаче не е ясно кой ще бъде съперник, като това зависи от крайните позиции в редовния сезон. 

Двубоя с врачани ще пропусне и вратарят Густаво Бусато, който си изкара пети жълт картон по изключително любопитен начин - за бавене на времето при резултат 4:0. 

Застрашени от санкции при “червените” продължават да са четирима играчи - Тибо Вион, който е с 8 официални предупреждения и също виси на косъм за наказание от два мача, както и Енес Махмутович, Иван Турицов и Станислав Шопов с по 4 жълти картона. 

В гостуването на Хебър своите санкции изтърпяха Джонатан Линдсет и Марселино Кареасо. Те ще се завърнат в състава на Саша Илич срещу Ботев (Враца) в понеделник. 

“Тема Спорт”

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Sportal.bg