Лионел Меси най-вероятно няма да играе повече за Пари Сен Жермен, твърди “Екип”. Аржентинецът е обиден на ръководството на клуба заради това, че беше наказан с изваждане от състава за период от две седмици, след като предприе пътуване до Саудитска Арабия във връзка с рекламен ангажимент. 

В ПСЖ вече са взели решение да не подновяват договора на Меси, а и самият той няма желание да остава на “Парк де Пренс” след края на сезона. Световният шампион дори планира изобщо да не се появява на терена в оставащите мачове, за да си спести освиркванията на феновете. 

“Екип” подчертава, че на този етап няма преговори между двете страни за предсрочно прекратяване на контракта. 

В същото време, RMC Sport написа, че Меси е готов на огромни финансови отстъпки, за да се завърне в Барселона. 35-годишният ас е съгласен да получава само по 10 млн. евро на сезон, което би улеснило ръководството на каталунците. 

Ако Барса все пак не намери нужните средства, за да си позволи да подпише с Меси, вариантите пред него са Ал-Хилал от Саудитска Арабия и Интер Маями от САЩ. Според последните информации от Ал-Хилал вече са отправили конкретна оферта към световния шампион.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago