Бившият капитан на ЦСКА Анатоли Нанков заяви пред Sportal.bg, че се надява след две години в Борисовата градина да има нов и модерен стадион.

"Дано се успее с новия стадион на ЦСКА. Всички сме ентусиазирани, дано след две години имаме един модерен стадион. Всичко става много различно, когато имаш хубав стадион. Виждате в Пловдив каква еуфорията беше за мача на Ботев (Пловдив). Гледах репортаж от мача, имах чувството, че гледам кадри от мач от Италия или Испания. Пълен стадион, нека всички отбори в България имат хубави стадиона. 

4

Държавата трябва да намери начин да помогне на спорта, на футбола. Видяхте стадиона в Будапеща и какви средства са отделени за спорта от унгарската държава. Защо не и в България да се направят такива неща - стадиони, площадки, помощни терени, за да има къде да спортуват младите поколения", заяви армейската легенда в подкаста на нашата медия. 

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe