Президентът на Левски Тити Папазов е на мнение, че отборът на Партизан ще елиминира Реал Мадрид и ще се класира за Финалната четворка на Евролигата. Шефът на "сините" е сигурен, че след като днес "гробарите" не успяха да затворят серията, то те ще го направят в четвъртък във второто си домакинство в "Щарк Арена". Относно сблъсъка между Олимпиакос и Фенербахче Папазов прогнозира, че ще се стигне до решителен пети мач.

"Желко Обрадович единствено съжаляваше, че се стигна до това сега всичко да е в ръцете на феновете. Партизан няма тази дължина на състава. Аз смятам, че един от двата мача ще бъде спечелен и въпреки че бих искал да гледам мача в четвъртък, серията ще приключи още днес. Санкциите на Партизан не са повече. На единия отбор бюджетът е 8 милиона, а на другия - 40. И на този с 40 милиона има още четирима, които не се събличат, които ако дойдат да играят в България, трима от тях сами ще станат шампиони. Те са "кралския клуб", но и кралете понякога се предават, особено в "Щарк Арена" тази вечер.

За Олимпиакос - Фенербахче имам пристрастия - единият ми е кръстник на детето, другият представлява България. Заради Сашко Олимпиакос трябва да се класира за Финалната четворка, защото той направи фантастичен сезон и заслужава да го узакони по най-добрия начин. Ще има пети мач в Пирея и нека победи по-добрият", каза Папазов.