Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев сподели първите си впечатления след равенството 0:0 срещу ЦСКА 1948 в двубоя от 28-ия кръг на efbet Лига. 

"Каквото и да кажем сега вече е късно. През второто полувреме бяхме отчетливо по-добрият отбор. За съжаление има такива мачове, в които не успяваме да отбележим. Отборът на ЦСКА 1948 е трети в класирането и разполага с доста добри играчи. Усилията, които положиха моите футболисти, са похвални", започна Илиев. 

"Добре е, че след колебливия мач с Лудогорец успяхме да си върнем самочувствието. За съжаление, нещата се получиха с изключение на завършващия удар. Има доста точки в играта. В тези два мача трябва да си осигурим влизане в шестицата", добави още той.

"Предпочитам да не коментирам, защото пак ще трябва да плащам", каза Илиев относно незачетения гол на Черно море през втората част.  

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe