Срещата между ЦСКА - София и Лудогорец бе прекъсната в средата на второто полувреме. При едно от изпълненията на ъглов удар публиката започна да замеря с предмети капитана на “зелените” Кирил Десподов. Това накара главния съдия Георги Кабаков да прекъсне мача и да прибере футболистите на Лудогорец и останалите съдии в съблекалните, което доведе до още по-голямо недоволство от страна публиката. Така в 69-ата минута двубоят спря да се играе за неопределно време, докато страстите се успокоят. 

Близо 15 минути по-късно играчите на "зелените" и съдийската комисия се завърнаха на терена, но таймерът бе пуснат от 66-ата минута - точно, когато играта бе спряна. 

Преди това пък срещата отново бе прекъсната заради пирошоуто на “червените” фенове. В 52-ата минута привържениците на ЦСКА - София запалиха своите факли и димки, което принуди Кабаков да прекъсне мача заради ниската видимост на терена за около 5-6 минути. Така напрактика през втората част двубоят бе на два пъти прекъснат за сравнително дълъг период от време.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe