Шейх Джасим бин Хамад ал-Тани иска да започне революцията си на „Олд Трафорд“ с привличането на звездата на Пари Сен Жермен Неймар. Вчера катарецът отправи последната си оферта за „червените дяволи“, която е в размер между 5 и 5.5 милиарда паунда. Освен това той се е ангажирал да изплати всички дългове на клуба и да осигури средства за реконструкцията на „Олд Трафорд“ и клубната база в Карингтън, като е обещал и значителни инвестиции за подсилване на състава на Ерик тен Хаг. Според „Сън“ един от емлематичните първи трансфери на шейха, ако неговата оферта за клуба бъде приета, ще бъде на Неймар. Според информацията на английския таблоид хора от обкръжението на Джасим бин Хамад ал-Тани вече са говорили с катарските собственици на ПСЖ за този трансфер.

Неймар има договор с парижани за още две години, но непрекъснато се спекулира, че отношенията му с Килиан Мбапе не са добри и клубът е склонен да го продаде. „Сън“ твърди, че самият Неймар има желание да играе в Премиър лийг, а новите собственици няма да имат проблем да му осигурят огромната заплата, която получава в ПСЖ. Твърди се, че възнаграждението на бразилеца възлиза на 490 000 паунда седмично.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe