От Пари Сен Жермен предоставиха информация как протича възстановяването на голямата си звезда Неймар.

Бразилецът претърпя операция миналия месец, след като получи травма на глезена по време на победата с 4:3 над Лил в Лига 1. Впоследствие стана ясно, че Неймар ще отсъства до края на сезона.

📌 Communiqué médical - Neymar Jr.@Aspetar

— Paris Saint-Germain (@PSG_inside) April 27, 2023

"Неймар се завърна в тренировъчния център, като членовете на медицинския щаб на Пари Сен Жермен и хирурзите, които го оперираха, пристъпиха към премахване на предпазната му обувка. След като получи положителни резултати от своите тестове, играчът вече ще може да продължи своята рехабилитационна програма в Париж", се казва в официалното изявление на клуба.

Бразилският футболист се наслаждаваше на най-успешния си сезон за ПСЖ от кампанията 2018/2019 насам, като има 18 гола и 17 асистенции във всички турнири.

Dans le cadre d’un séjour à Paris, 𝗗𝗮𝘃𝗶𝗱 𝗕𝗲𝗰𝗸𝗵𝗮𝗺 s’est rendu au Centre d’entraînement de son ancien club, pour rencontrer les joueurs du Paris Saint-Germain. ❤️💙 pic.twitter.com/D9arMxYWdb

— Paris Saint-Germain (@PSG_inside) April 27, 2023

Междувременно, от ПСЖ публикуваха и снимки с бившия футболист на клуба Дейвид Бекъм.  Бившият английски национал е посетил тренировъчния център на френския клуб, като позира усмихнат със звездите на тима Лео Меси, Килиан Мбапе и Серхио Рамос, както и с всички останали играчи.

Бекъм игра в ПСЖ през 2013 година, като това бе последният му клуб преди да се откаже от футбола. Toй записа 14 мача за парижани.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago